11 de juny 2007

Festivals de Jardineria i Paisatgisme arreu d'Europa



Cada vegada són més freqüents arreu d'Europa els Festivals de Jardineria i Paisatgisme. L'últim en apuntar-se a l'experiència ha estat Irlanda i més concretament a EMO Court, el comtat de Laois des del 29 de maig fins el 23 de setembre d'aquest any.

Com cada dos anys es repeteix la cita de BUGA07 a Alemanya, aquest any més concretament del 27/04/2007 - 14/10/2007 a Ronnemburg.

A França la cita és a Chaumont-sur-Loire del 29/04/2007 al 15/10/2007 organitzat per Conservatoire international des parcs et jardins et du paysage Chaumont-sur-Loire.

També a Portugal és la tercera vegada que es celebra el Festival Internacional de Jardins Ponte de Lima, fins al 30 d'octubre. Aquest any amb el tema "Deixalles en l'Art dels Jardins"

Per més informació:
Irlanda International Garden Festival http://www.igf.ie
Alemanya. German Federal Garden Show. http://www.buga2007.de/
França. Le festival international des jardins http://www.chaumont-jardin.com
Portugal. 3.º Festival Internacional de Jardins de Ponte de Lima http://www.festivaldejardins.cm-pontedelima.pt

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Irlanda, Alemanya, França, Portugal... I Espanya i Itàlia??
Hi hauria d'haver iniciatives també com aquestes. I si no les hauriem d'impulsar.

Anònim ha dit...

Desculpem mas tenho que escrever em português. Em Espanha há um em Bilbao e sei que há um outro perto de Barcelona. O de Bilbao começo em 4 de Junho passado - mais informações em http://www.bilbaojardin.com/.

Saudações desde Ponte de Lima - www.festivaldejardins.cm-pontedelima.pt

Anònim ha dit...

Sí, en Bilbao se trata de un Festival de Jardines que esta en exposición hasta el 5 de agosto. No sabia que en Catalunya o cerca de Barcelona.